• BIST 9079.97
  • Altın 2325.333
  • Dolar 32.3361
  • Euro 34.9323
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Acı haberler peş peşe geldi! Şehit sayısı 5'e yükseldi

Acı haberler peş peşe geldi! Şehit sayısı 5'e yükseldi
Hakkari'de 2 asker yıldırım düşmesi sonucu şehit düştü. Bir kötü haber de Şanlıurfa'dan geldi. Akçakale'de terör örgütü PKK/PYD tarafından atılan havan mermisinin hudut karakoluna düşmesi sonucu 2 asker şehit oldu. Bu haberlerin ardından bir acı haber de

Hakkari'de 2 asker yıldırım düşmesi sonucu şehit düştü. Bir kötü haber de Şanlıurfa'dan geldi. Akçakale'de terör örgütü PKK/PYD tarafından atılan havan mermisinin hudut karakoluna düşmesi sonucu 2 asker şehit oldu. Bu haberlerin ardından bir acı haber de Pençe Harekatı bölgesinden geldi. 1 asker yıldırım düşmesi sonucu şehit oldu.

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu 2 asker şehit oldu. Hakkari'deki acı haberden kısa süre sonra bir başka acı haber Şanlıurfa Akçakale'den geldi. Terör örgütü PKK/PYD'nin saldırısı sonucu 2 askerimiz şehit düştü.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Hakkari merkez ilçe Davuş Tepe Üs Bölgesi'nde yıldırım düşmesi sonucu 2 jandarma personelinin şehit olduğu belirtildi. Yıldırım düşmesi sonucu şehit olan askerlerin naaşları Hakkari Devlet Hastanesine getirilirken, hastane çevresinde de önlem alındı.

Hakkari'den 2 şehit

İçişleri Bakanlığı'ndan da bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, "Hakkari-Merkez ilçe Davuş Tepe Üs bölgesinde yıldırım düşmesi sonucu 2 jandarma personelimiz şehit olmuştur. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve milletimize sabır ve başsağlığı dileriz" ifadelerine yer verildi.

Akçakale'de 2 şehit

Şanlıurfa'nın Akçakale Tekçe Hudut karakoluna PKK/PYD silahlı terör örgütü tarafından atılan havan mermisinin hudut karakoluna düşmesi sonucu 2 asker şehit oldu.

MSB'den yapılan açıklamada, "Barış Pınarı Harekâtı kapsamında, 27 Kasım 2019 tarihinde Akçakale'de bir hudut karakoluna yapılan havan saldırısı sonucu iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Havan atışının yapıldığı bölge, ateş destek vasıtaları ile derhal atış altına alınmıştır. Bölgede operasyonlara devam edilmektedir" denildi.

Pençe Harekatı bölgesinden 1 şehit

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe Harekatı bölgesinde yıldırım düşmesi sonucu bir askerin şehit olduğunu bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" ifadelerine yer verildi.


Kaynak:yeniakit

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113