• BIST 9539.34
  • Altın 2482.753
  • Dolar 32.4986
  • Euro 34.7453
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 26 °C

‘Abdullah Gül’ CHP’lileri karşı karşıya getirdi!

‘Abdullah Gül’ CHP’lileri karşı karşıya getirdi!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, kendisine yöneltilen 'Abdullah Gül, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı mıydı?' sorusuna, 'Hayır değildi, o öneri bize HDP’den geldi' cevabını verdi. Ağbaba, bu açıklamasını onaylaması için Özgür Özel’e döndü ancak Özel’in

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, kendisine yöneltilen 'Abdullah Gül, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı mıydı?' sorusuna, 'Hayır değildi, o öneri bize HDP’den geldi' cevabını verdi. Ağbaba, bu açıklamasını onaylaması için Özgür Özel’e döndü ancak Özel’in kızgın bir ifadeyle konuyu kapatmaya çalıştığı öğrenildi.

Veryansın Tv’nin haberine göre, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve CHP Grup Sözcüsü Zeynel Emre 16 Kasım tarihinde Danimarka’nın başkenti Kopenhag’ta yapılan Cumhuriyet Balosuna katıldı.

CHP’lilerin davetlisi olarak gelen Ağbaba, Özel ve Emre balonun ardından Danimarka’nın ikinci büyük şehri olan Aarhus’a geçti. Burada Erenler Derneği ve CHP Danimarkalılar Birliğinin ortaklaşa düzenlediği “Sesimiz Meclis’e Ulaşsın” başlığında bir söyleşiye katıldı.

Türkiye gündemine ilişkin üç CHP’linin konuşmasının ardından soru cevap kısmına geçildi.

Gerginlik

HDP ile işbirliği, Kemal Kılıçdaroğlu’nun görevi bırakıp bırakmayacağına dair soruların yanı sıra bir CHP’li seçmen tarafından dikkat çeken bir soru geldi.

İzleyici, “Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül CHP’nin adayı mıydı?” sorusunu sordu. Bu soruya yanıt veren Veli Ağbaba, Abdullah Gül’ün CHP ve Kılıçdaroğlu’nun adayı olmadığını, ancak Abdullah Gül önerisinin kendilerine HDP tarafından geldiğini açıkladı.

Bu cevabın ardından Özgür Özel’e dönen Ağbaba, beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Özel’in bu yanıta sinirlendiği, konuyu kapatmaya çalıştığı belirtildi.

Ağbaba’nın açıklaması ile Özel’in tavrı dikkat çekti.

Kaynak:Yeniakit

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113