• BIST 9079.97
  • Altın 2308.181
  • Dolar 32.3232
  • Euro 35.0459
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

Abdullah Acar'da geleneksel bilim fuarı

Abdullah Acar'da geleneksel bilim fuarı
Pendik Abdullah Acar Ortaokulu öğrencileri tarafından düzenlenen Bilim ve Sanat Fuarı renkli görüntülere sahne oldu. Okul Bahçesinde birçok bilimsel projenin sergilendiği şenlikte sanatsal ürünlere de yer verildi.

Abdullah Acar Okulu Müdürü Şenol Kılıçaslan konuşmasında öncelikle bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz ve geleneksel hale getirdiğimiz Bilim ve Sanat Şenliğine hepiniz hoş geldiniz.

dsc_0009-023.jpg

 Bugün Abdullah Acar Ortaokulunda, o minicik ellerde, Ana Sınıflarından tutun da 8. Sınıflara kadar aylar süren bir hazırlığın sonucunda ortaya çıkan bilimsel projelerin ve sanatsal ürünlerinin sergilendiği gündür. Bugün Abdullah Acar Ortaokulunda, güzel ülkemin geleceğine büyük bir imza atacak, karanlıkları aydınlığa boğacak, bu iklimi, bu coğrafyayı yaşayıp yaşatacak, ilimle, fenle yoğrulacak çocuklarımın günüdür."dedi.

dsc_0054-007.jpg

Kılıçaslan, "Yerinde saymayıp her yıl daha da ileri giden siz sevgili çocuklarım ve öğretmenlerim, hepinizi tebrik ediyorum. İlimin, bilimin, fennin dünya üzerinde koştuğu bir yerde elbette bizler de yerimizde duramayız. Ülkemizin geleceğinin bilimin, fennin ve sanatın güzelleştireceğinin farkındayız ve bu yolda öğrencilerimizi yetiştirmeye, onları geliştirmeye devam edeceğiz. Bilim ve sanatla harmanlanmış şenliğimizin hazırlanmasında büyük emeği geçen tüm öğretmenlerime, öğrencilerime müdür yardımcılarıma ve her zaman işbirliği içerisinde olduğumuz velilerimize ve bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan siz değerli topluluğa teşekkür ediyorum. ifadesinde bulundu.

dsc_0048-004.jpg

Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytekin Yılmaz, fuarın ülkede bilim kültürünün yaygınlaştırılmasını sağladığını belirterek bilim ve sanatın iç içe olduğu bu fuarda, projelerde katkısı olan herkese teşekkür etti. Milli Eğitim Müdürü Yılmaz, "Okumayı, düşünmeyi, uygulamayı ve son olarak neticelendirmeyi teşvik etmek, güçlü bir Türkiye için 'ben de buradayım' diyebilen nesiller yetiştirmek dileğimiz. Abdullah Acar Ortaokulunun sergilemiş olduğu bilim sanat fuarının bir özelliği de TÜBİTAK ve benzeri hiçbir kurum ve kuruluştan yardım, destek almadan kendi imkanlarıyla böylesi bir projeyi gerçekleştirmiş olması şapka çıkarılacak bir başarıdır. Başta okul müdürü olmak üzere emeği, geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyorum." dedi.

dsc_0043-007.jpg

Daha sonra Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytekin Yılmaz, Şube Müdürleri Nihat Yalçın, Kenan Sözbilici, Yusuf Arslan, okul müdürü Şenol Kılıçaslan ve öğretmenler fuarın açılış kurdelesini kesti.

Açılışından ardından konuklar fuar stantlarını gezerek öğrencilerden bilgi aldılar.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113