• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C

Abdullah Acar Ortaokulu'nda Tübitak 4006 Bilim Fuarı

Abdullah Acar Ortaokulu'nda Tübitak 4006 Bilim Fuarı
Pendik Abdullah Acar Ortaokulu tarafından düzenlenen TÜBİTAK 4006 bilim fuarında, öğrencilerin kendi emekleriyle ürettikleri buluşlar görücüye çıktı.

Bilim Fuarı'nın açılışına Pendik Kaymakamı Yılmaz Şimşek, Emniyet Müdürü Alpaslan Atasoy ve Milli Eğitim Müdürümü Aytekin Yılmaz,  Şube Müdürleri Coşkun Otluoğlu, Salih Açıkel, Melih Durmaz, Belediye Meclis Üyeleri, Okul Müdürleri, Esenyalı Mahalle Muhtarı Sadettin Karcı, Güzelyalı Mahalle Muhtarı Farık Savaş, Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu, Celaleddin Gürkan,  İsmail Keleş, Yasin Aydın,  Kemal Aydemir, Cumali Şen, çok sayıda veli ve davetli katıldı.

Okul Müdürü Şenol Kılıçarslan yaptığı açıklamada, okul olarak bu yıl fuarın beşincisini düzenlediklerini anımsattı.

Eğitim kurumlarının öncelikli amacının yaratıcılığın ortaya çıkmasına zemin hazırlamak olduğunu belirten Kılıçarslan, "Öğretmen ve öğrencilerin gayretli çalışmalarıyla ortaya çıkan bu projelerin bilim ve teknikte yeni buluşlara kapı aralamasını temenni ederiz. Bu fuarda çeşitli çalışmalarını sergileyen çocuklarımız, ileride ülke yararına olacak büyük buluşların mimarı olabilirler. Her biri birer bilim adamı olarak ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine ulaştırabilir." dedi.

Fuarın açılışını Pendik Kaymakamı Yılmaz Şimşek yapıtı

Açılış programından sonra standları gezen Pendik Kaymakamı Yılmaz Şimşek, İlçe Emniyet Müdürü Alpaslan Atasoy ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytekin Yılmaz, öğrencilerin buluşlarını inceledi. Protokol üyeleri öğretmenleri ve öğrencileri tebrik ettiler.

Yine Abdullah Acar Ortaokulu bünyesinde bulunan ana sınıflarının "Yedi İklim Memleketim" Sergisi’nin de açılışını yapan Yılmaz Şimşek, sergide emeği geçenleri kutladı.

acilis-0056.jpg

mudurur.jpg

dsc_0003-007.jpg

dsc_0084.jpg

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113