• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

4 bomba geliyor! İşte transfer listesi

4 bomba geliyor! İşte transfer listesi
Kabus gibi bir ilk yarı geçiren Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal'ın gelişiyle oluşan bahar havasının kalıcı olması için yönetim elinden geleni yapacak. Listede 4 isim var.

Sezon başında yapılan transferlerden beklediği verimi alamayan ve teknik direktörlüğe Ersun Yanal'ı getirerek ligin ikinci yarısında kötü durumdan çıkmak isteyen Fenerbahçe'de transfer listesi netleşiyor. Devre arası transfer döneminde Yanal'ın talepleri doğrultusunda takviyeler yapacak olan başkan Ali Koç ve kurmayları, çalışmalara start verdi.

Fenerbahçe'de transfer taarruzu! İşte listedeki isimler LİSTEDEKİ İLK İSİM TOLGAY: Sarı-Lacivertliler'in listesindeki ilk isim ise Beşiktaş'ta süresiz kadro dışı bırakılan Tolgay Arslan. Ersun Yanal'ın Trabzonspor'dayken de çok istediği yıldız oyuncu için nabız yoklayan Fenerbahçeli yöneticilerin yıldız oyuncudan olumlu yanıt aldığı ve Beşiktaş'ın yanıtını beklediği ifade edildi.

Fenerbahçe'de transfer taarruzu! İşte listedeki isimler

ŞENER VE OZAN ÖNERİLDİ: Bu transferi takas yoluyla bitirmek isteyen Sarı-Lacivertliler, Şener Özbayraklı ve Ozan Tufan'ı ezeli rakibine önerdi. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Bursaspor'dan eski öğrencisi olan iki isme sıcak baktığı bildirilirken başkan Fikret Orman ve yönetimin, Tolgay konusunda önceliği maddi tekliflere veriyor.

Fenerbahçe'de transfer taarruzu! İşte listedeki isimler

DİĞER İSİM KUCKA: Tolgay'ın durumunu transfer dönemi boyunca yakından takip edecek olan Kanarya'nın bir diğer hedefi ise Trabzonspor'da istenmeyen adam ilan edilen Juraj Kucka. Tecrübeli orta saha için Fırtına ile ilk teması kuran Fenerbahçe, tıpkı Tolgay'da olduğu gibi oyuncudan olumlu yanıt alsa da Bordo-Mavililer'i ikna etmeye çalışıyor.

DURUMU BELİRSİZ: Onazi'nin beklenmedik şekilde sezonu kapatması sonrası bu bölgede ciddi bir eksiklik yaşayan Trabzonspor'un, ara transferdeki gelişmelere göre Kucka'nın kalıp kalmayacağına karar vereceği ifade edildi.

Fenerbahçe'de listedeki diğer isimler ise Sivasspor'da yükselen grafiğiyle dikkat çeken Emre Kılınç ile Altınordu'dan Kerim Alıcı...

Fenerbahçe'de transfer taarruzu! İşte listedeki isimler

Emre için kadroda düşünülmeyen isimlerden bir takas teklifi yapmayı planlayan Fenerbahçeli yöneticiler, Kerim için ise Şener Özbayraklı'nın durumunun netleşmesini bekliyor.

Şener'in Tolgay Arslan takasında kullanılması halinde yerine direkt Kerim Alıcı alınacak.

Kaynak:İnternethaber

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113