• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C

16 Nisan'da Türkiye'nin Güçlü Türkiye'nin önü açılacak

16 Nisan'da Türkiye'nin Güçlü Türkiye'nin önü açılacak
AK Parti Pendik İlçe Koordinasyon Merkezi, Yüksek Hızlı Tren istasyonu karşısındaki 4 katlı mekanda görkemli bir şekilde hizmete girdi.

Açılışa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul milletvekili Erol Kaya, AK Parti Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, AK Parti Pendik İlçe Başkanı Rüstem Kabil, Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, SKM Başkanı Müslim Şahin, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa İlkbahar, Kadın Kolları Başkanı Şaduman Şeker, AK Parti yönetim kurulu üyeleri ve partililer ve çok sayıda vatandaşkatıldı.

Açılış konuşmasını yapan SKM başkanı Müslim Şahin, gösterilen yoğun  ilgiden dolayı vatandaşladra teşekkür etti.

kk_0027.jpg

ŞAHİN, VATANDAŞA İYİ ANLATIRSAK ÇOK YÜKSEK EVET OYU ÇIKAR

Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin'de bir konuşma gerçekleştirdi. Kendilerine yüksek bir hedef koyduklarının altını çizen Şahin; "Biliyoruz ki biz gayret edersek, emeğimizi ortaya koyarsak, hedeflediğimiz noktaya varırız. Anayasa değişikliğindeki 18 maddeyi  vatandaşa iyi anlatabilirsek sandıklardan yüzde 100 oranında EVET çıkacağına inanıyorum. Çünkü herkes Türkiye’de istikrardan yana, Türkiye’nin güçlenmesinden yana” diye konuştu.”

ustem-034.jpg

 16 NİSAN'DA SÖZDE KARARDA MİLLETİN OLACAK

İlçe Başkanı Rüstem Kabil  mevcut 82 anayasanın darbeciler tarafından vesayet üzerine kurulduğunu aktararak, "Nasıl ki 15 Temmuz’da milletimiz ülkesini, devletini sahiplendiyse, darbecileri geri püskürtüyse, yeni anayasaya evet diyerek yönetime de el koyacak ve  Allah'ın izniyle yine bu millet 16 Nisan günü, yeni bir Türkiye’nin ışığını yakacak” dedi .

AK Parti Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu da SKM ‘nin açılışında bulunduğundan dolayı memnuniyeti dile getirerek, 16 Nisan'ın Türkiye için önemine değindi.

Genel Başkan yardımcısı Erol Kaya ise, referandumun bir siyasi kampanya olmadığına dikkat çekerek,  istikrarlı hükümetler döneminde Türkiye’de yapılan icraatlardan bahsetti. Son 15 yıldaki tek parti yöneiminde Türkiye'nin nereden nereye geldiğini anlatan Genel Başkan Yardımcısı, "Artık eski Türkiye yok, her alanda büyük ilerlemeler kaydeden güçlü bir Türkiye var. Biz daha da güçlensin, istikrar devamlı olsun istiyoruz. Bu amaçla da yeni anayasayı halkımızın önüne getiriyoruz. Artık koalisyonlar, kabus dolu günler olmasın istiyoruz. Halkımız 16 Nİsan'da güçlü bir evet tercihiyle Türkiye'nin önünü tamamen açacaktır."diye konuştu.

Genel Başkan Yardımcısı Kaya, konuşmasının ardından seçim koordinasyon merkezinin hayırlı olmasını dileyerek açılış kurdelesini Belediye Başkanı Kenan Şahin ve İlçe Başkanı Rüstem Kabil ile birlikte kesti.

HABER: YAŞAR ŞİMŞEK

vatandas-0029.jpg

cici-0015.jpg

dsc_0078-001.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113