• BIST 9084.03
  • Altın 2325.364
  • Dolar 32.3709
  • Euro 35.0299
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

1 kasım seçiminden istikrar çıkınca!

1 kasım seçiminden istikrar çıkınca!
İstanbul'un köklü inşaat firmalarından Çavuşoğlu Yemenler Grup, 1 kasım seçimlerini AK Parti'nin tek başına iktidar olarak kazanmasıyla hazırda bekleyen inşaat projelerine start verdi.

Türkiye'nin kaderini belirleyecek olan 1 kasım milletvekili seçimlerinin istikrarla sonuçlanmasıyla müteşebbisler bir süredir durdurdukları yatırımlarını başlattılar. Özellikle inşaat sektöründeki hareketlilik en çok dikkat çekenlerden. Yatırım hareketliliği bölgemize de yansımış durumda.

Merkezi Pendik'te olan ve bölgenin en ciddi inşaat şirketlerinden olan Çavuşoğlu Yemenler Grup'ta beklettiği yatırımları başlatan firmalardan. Çavuşoğlu Yemenler, 2 kasım tarihi itibarıyla projesi hazır olan ve 540 daireyi kapsayan, konut yatırımına start verdi.

İnşaat firması; Ahmet Yesevi Mahallesi'nde 108, Tuzla Aydınlı Abelya Park'ta 24, Tuzla Aydınlı Ferah Kule'de 51, Darıca'da 308 ve Sakarya Söğütlü'de 49 konut inşa ediyor.

Çavuşoğlu Yemenler, müşterilerini banka kredi faizi yükünden korumasıyla biliniyor. Yıllardır aynı prensip anlayışıyla daire satan işletme, müşterilerinden 50 bin lira peşin alıyor ve kalanı  72 ay taksitle tahsil ediyor. Bankalara gitmek zorunda kalmayan vatandaşlar, önemli bir avantaj elde etmiş oluyor.

Çavuşoğlu Yemenler Grup Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yeşilyurt, istikrarın önemine vurgu yaparak, "  7 haziran seçiminde tek başına bir hükümet çıkmadı. Koalisyonda gerçekleşmeyince bir belirsizlik oldu. Piyasalar 1 kasım seçimlerini bekledi. Milletimizin iradesiyle ve engin ferasetiyle sandıktan tek başına bir hükümet çıkınca, yatırımlar büyük bir hız kazandı. İstikrarın, güvenin olmadığı bir ülkede yatırım olmaz. Bizler nitelikli konut üretiyoruz, ürettiğimiz konutarı satabilmeliyiz ki, yeni projelerimize başlayalım. 13 yıllık AK Parti iktidarında inşaat, en çok büyüyen sektörlerden oldu ve adeta ekonominin lokomotifi görevini üstlendi. Çok şükür, 1 kasımda AK Parti'nin yeniden iktidara gelmesiyle, piyasalara güven geldi ve yatırımlar adeta şaha kalktı."dedi.

Yeşilyurt, önümüzdeki dönem Türkiye ekonomisinin daha da büyüyeceğine işaret ederek, " Türkiye'de 4 yıl seçim olmayacak. Bu durum piyasalara ekstra bir motivasyon sağlayacak ve ülkemizin ekonomisi hızla büyüyecek. Cumhurbaşkanımızın işaret ettiği 2023 hedeflerine ülke olarak ulaşacağız inşaAllah."diye konuştu.














  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113